• homepage
  • sitmap
  • contact
yahoo yahoo "به روزها دل مبند،روزها به فصل که می‌رسند،رنگ عوض می‌کنند. با شب بمان،شب همیشه یک رنگ است."
امروز: جمعه, ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ساعت: ۰۸:۲۵ -  Today: Friday, 18th May 2012 - 04:55 AM
آموزش طراحی صفحات وب در 10 دقیقه
حافظه نامحدود

پایگاه اینترنتی یک وب

یک وب: ترفند وردپرس: نمایش خروجی خوراک RSS در وبلاگ شما

گاهی اوقات شاید براتون پیش اومده باشه که خواسته باشید مطالب یک وبلاگ یا مثلا یک سایت خبرگزاری رو به صورت تیتر وار در سایدبار یا قسمتی از وبلاگتون نشون بدهید. برای این کار روش های زیادی وجود داره برای مثال اگر پوسته‌ی شما از قابلیت ابزارک‌ها پشتیبانی بکنه می‌تونید از ابزارک RSS که به صورت پیش فرض در قسمت ابزارک‌ها قرار داره استفاده بکنید.

اما گاهی اوقات ممکنه که مثلا پوسته‌ی شما از ابزارک ها پشتیبانی نکنه و یا شما بخواهید در قسمت دیگری از وبلاگتون مطالب خروجی RSS رو نمایش بدهید. در این صورت شما می‌تونید از یک تیکه کد خیلی کوچیک و کاربردی که وردپرس در اختیار شما میگذاره استفاده کنید.

include_once(ABSPATH.WPINC.'/rss.php');
wp_rss('http://feeds2.feedburner.com/learn3nter',5);
?>

برای انجام این کار فقط کافیه تا این کد رو در قسمتی که می خواهید مطالب خوراک Rss رو نشون بدهید قرار بدهید و به جای آدرس خوراک وبلاگ من آدرس خوراک مورد نظرتون و به جای عدد ۵ هم اون تعداد مطالبی که میخواهید نشون بدهید (حداکثر ۱۰ تا) رو قرار بدهید.


  • برچسب‌ها: برچسبی جهت نمایش وجود ندارد

درباره‌ي نويسنده

نوشته شده توسط « »

چیز زیادی از خودم در طول این سال ها نمانده … آنچه مانده تقدیم تو باد !

پیشنهاد می‌کنیم از مطالب زیر هم دیدن نمایید:

وحید دربانی ISLAMIC REPUBLIC OF IRAN
نوع: دیدگاه
تاریخ: ۱۷ام مرداد ۱۳۸۸ @ ۲:۰۰ ب.ظ

سلام . دوستان اگه هر سوالی داشتید توی بخش نظرات مطرح کنید و از ارسال ایمیل جداً خودداری کنید.

باتشکر – مدیریت سایت


محمدرضا ISLAMIC REPUBLIC OF IRAN Mozilla Firefox Windows
نوع: دیدگاه
تاریخ: ۳۱ام تیر ۱۳۹۰ @ ۵:۵۵ ب.ظ

مرسی، فقط چطور باید کاری کنیم که لینک هایی که به نمایش در میاد بصورت blank در بیان؟


علی Google Chrome Windows
نوع: دیدگاه
تاریخ: ۱۱ام مرداد ۱۳۹۰ @ ۱۰:۰۴ ب.ظ

این کد فکر کتم مخصوص وبلاگ های ورد پرسه
چطور میشه اخرین مطالب ورد پرس رو تو وبلاگ های دیگه مثل میهن بلاگ و بلاگ فا گذاشت.


mehrdad ISLAMIC REPUBLIC OF IRAN Mozilla Firefox Windows
نوع: دیدگاه
تاریخ: ۱۴ام دی ۱۳۹۰ @ ۱۱:۴۹ ق.ظ

مرسی.فقط من میخوام اینارو توی وبلاگهای بلاگفا قرار بدم.ممنون میشم اگر راهی داره بهمون بگین (-:


۸-| p-: o:-) l-) i-) b-) >:p >:) >-) =)) =(( ;;) ;-) :x :> :-| :-x :-w :-ss :-s :-p :-l :-a :-D :-: :-/ :-* :-) :-( :- :)) :) /:) (-: (%)

قبل از ارسال نظر:


  • توجه کنید که نظرتان در ارتباط با همین مطلب باشد. در غیر اینصورت می‌توانید از فرم تماس استفاده نمایید.
  • نظراتی که با کلمات کلیدی ثبت شوند و یا حاوی الفاظ زشت، تبلیغاتی، سیاسی و یا توهین به اشخاص باشند، منتشر نخواهند شد.
  • در فرم نظرات می‌توانید از برخی کدهای ساده HTML استفاده نمایید.
  • لطفاً فینگلیش ننویسید!
 
تبليغات متني

تبلیغات متنی شما در اینجا